Post by ralakgeeksconse on Feb 11, 2022 13:10:45 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
Cafe Panic: Cooking game Simulation ibb
Atsisiunčiau šią programėlę ir nežinau, kodėl taip pavargau
Mylėk šį žaidimą. Ne taip, kaip kiti maisto gaminimo žaidimai. Aš žaidžiau. Tai lengva, smagu, atpalaiduojanti. Kitus žaidimus man buvo sunku žaisti. Dėkoju! Tęsk gerą darbą.
Smagu, bet beveik kiekvienas atnaujinimas, pseudoportretas ir kt. kainuoja brangakmenius
Man patinka žaidimas, nes jis meta jums iššūkius ir sumažina jūsų stresą gyvenime. Jau baigiau, o dabar vėl įdiegiu. Tikimės atnaujinti jį vėl ir vėl.
Geriau, kad to nereikėtų vilkti klientams
tai smagu, bet kodėl aš negaliu atkurti seno lygio
kol žaidimui reikėjo atnaujinimo, man patiko žaisti žaidimą...po atnaujinimo laikas laukti, kol bus žaidžiamas žetonas, ilgėja... o prieš tai tik 5 metai dabar turi laukti iki 10 .... šiek tiek nusivylęs...
prie daugelio priedų!!!!!
Little Commander - WWII TD Diskarte fzpl
Iš pradžių šis žaidimas atrodė labai lengvas, bet tobulėjant lygiams pastebėjau, kad 1. apdorojimo mašinos greitai sugenda. Norint juos taisyti, reikia nuolat daužyti 2. „Wi-Fi“ dėžutę žaidime, kur klientai laukia su nešiojamaisiais kompiuteriais, o mobiliuosius telefonus taip pat reikia dažnai daužyti, kad jį taisytų. 3 Klientai išeina labai greitai, prieš įvykdydami žaidimo dizainerių pasiūlytas žaidimo instrukcijas. Dėl visų priežasčių esu labai nusivylęs ir dabar jį pašalinu.
Priežastis, dėl kurios skyriau 2 žvaigždutes, yra ta, kad nebegaliu naudoti gruzdintuvės, kai japonų kavinėje pasiekiau maždaug 35 lygį, spustelėjau ir jis tiesiog neveiks, atnaujinau ir vis tiek neveiks.
Meilė, patinka šie žaidimai. Dabar turiu išsiaiškinti, kaip pradėti viską iš naujo. Štai kaip gerai
Žaidimas yra lėtas ir nesąžiningas, kai einu greitai, jis nustoja sustoti ir erzina. Man patinka žaidimas, bet kai kurie iš jo nėra malonūs
Pats žaidimas apskritai smagus, tik liūdna, kad kūrėjai tikriausiai tikisi iš manęs kaip antžmogio su tiksliu piršto tikslumu. Ar kūrėjai tikriausiai tikisi, kad turėsiu didelio ekrano telefoną ar skirtuką? Kai kurios piktogramos taip pat yra šiek tiek panašios, pavyzdžiui, batonas ir batonas su kumpiais, gali būti daugiau. Kartais jūsų personažas bėga ratu net tada, kai tikslas yra arti. Apsvarstysiu galimybę pakeisti tarifą, kol problema bus išspręsta. PS: Norėčiau parašyti daugiau, bet jis apribotas iki 500 simbolių.
Cafe Panic: Juego de Cocina Simulación mwjq
Man patinka šis žaidimas, bet kai spustelėjau žaisti skelbimus, kad gaučiau reikmenų ar brangakmenių, jis neveikia.
Tikrai smagu ir jaudinanti. Aš neturiu jokių problemų. Gauti deimantus nėra sunku, bet labai sudėtinga. Po to negaliu žaisti kitų žaidimų. Tysm už šitą!!
Man labai patiko šis žaidimas, aš moku klientus. Tačiau šiandien išleidau 65 brangakmenius, kad patobulinčiau savo patarimus ir atnaujinčiau specialius dalykus, pvz., Kalėdų Senelį ir visa tai, tik tam, kad VIS VISKAS gaučiau tik vieną žaidimo žvaigždutę PO to, kai atnaujinau mano restoranas! Aš dabar piktas! Pradėjau nuo daugiau nei šimto brangakmenių, tačiau supratau, kad jie nelabai padėjo! Nesąžininga! Manau, turėtum tai ištaisyti ir nebūti toks alkanas pinigų! Tai pandemija, o kai kurie yra neturtingi! Jei nepataisyta, aš išėjau.
Vry blogas žaidimas nuobodus lygis užima daug laiko
Niekada nevertinu programų, bet šis yra puikus, paprastas žaidimas, kuris tikrai neverčia mokėti už pergalę. Ilgą laiką mėgaujuosi be jokių rimtų atlyginimo kliūčių.
Po atnaujinimo kai kurie virtuvės įrankiai nepasiekiami, pavyzdžiui, kumpio pjaustyklė ir duonos orkaitė. Šiuo metu esu čia įstrigęs
Ši programa yra gana gera ir sukelia priklausomybę. Bet noriu pakeisti savo įrenginį į ios, bet negaliu perkelti savo kavinės panikos duomenų 😭 Kūrėjai, padarykite tai!
nuostabus žaidimas, bet uždirbami pinigai lėtai
Man labai patinka žaisti šį žaidimą, bet staiga jis neatsidaro. Jis įstrigo įkeliant puslapį. Pataisykite tai.
Be tokio dėklo, kokį turite „Cinema Panic 2“, žaidimą bus per sunku valdyti anksti.
Su ADD palaiko mano smegenis. Man patinka, koks esu susikaupęs, kai labai mėgstu žaidimą. Labai įdomus ir sudėtingas!
Netvarkingos mašinos per daug nusivylusios. Ir atnaujinimo kainos yra didesnės nei tikėtasi. Netinka vaikams, net ir seniems žmonėms. Taip nervina. Ir per daug reklamos.
Man nepatinka tai, kad jei norite pakartoti tam tikrus lygius, turite vėl pereiti bet kokiu būdu, net jei gavote bent dvi žvaigždutes, kurios erzina, turėtumėte pakeisti tai, kad jei aš jau pirmą kartą sužinojau, kodėl turėčiau kad ir toliau mane mokytų to paties, jei noriu pakartoti lygį, kad galėčiau gauti deimantus Tai tiesiog kvaila, prašau pakeiskite jį ir tada suteikite jums penkių žvaigždučių įvertinimą
Žaidimas per lėtas
Kol kas skundų nėra.
Labai sunku gauti visas žvaigždes. Man reikia tik 2 žvaigždučių ir aš negaliu išlaikyti.
Atnaujinti užtrunka per ilgai. Bet labai myliu žaidimą. Uždarymo metu turi ką veikti.
Mėgaukitės žaidimu, kol pasieksite 10 lygį, įvertinote savo buitinę techniką, tada pritrūkote daržovių, niekaip negalite nusipirkti paketų
Cafe Panic: Cooking game Simulation ibb
Tam tikrais lygiais jie turėtų leisti vienam asmeniui eiti į registrą po vieną, o ne 3 žmones vienu metu. Nebent turi būti antrosios rankos, kad būtų galima pasirūpinti kitais užsakymais
Taip.. Visi gaminimo žaidimai turi būti tokie.. Duoti laiko įvykdyti visus užsakymus, dovanoti dovanas baigus lygį, bet nėra laiko premijos, kad būtų galima žaisti nuolat...