Post by ralakgeeksconse on Feb 11, 2022 13:04:46 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno vse ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Igra je tako zabavna! Toda zakaj svojega napredka ne morete shraniti v google play? Ni igre, ki bi jo naredili, da bi shranili napredek v google play. Zaradi tega se neham igrati, zagotovo se bom vrnil, ko jo boste igrali, ko boste lahko shranili svoj napredek v google play.
Ta igra je zelo zanimiva, vendar imam eno težavo, da je zelo enostavna, želim, da je malo težja
Odlična igra mi je všeč. 5 zvezdic! Ampak plačal sem brez oglasov in še vedno prejemam oglase
Vse te priložnosti za zbiranje $, diamantov, nadgradnje opreme dobite z ogledom videoposnetka. 90 % časa dobite časovnik, ki odšteva do nič in se potem nič ne zgodi, časovnik se samo vrti nekaj minut, še vedno nič.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Kirakós játékok qex
Ali gledate oglase in se ne morete vrniti k igri, ko je konec, ne da bi zapustili igro.
Razvijalci iger so navdušeni, če menijo, da je ta igra vredna oglasov. To je zabavna igra, vendar lahko stopnjo dokončate v 10 sekundah, vsaki 2 ravni pa si morate ogledati 30-sekundni oglas. Ni tako, da ima ta igra prelomno grafiko, je dokaj preprosta. Zaradi količine oglasov, ki jih pričakujejo, da si jih boste ogledali, se to ne predvaja po približno 5 minutah.
Lepa igra in lepe ostrostrelske puške, tako veliko ima kul grafiko, vendar naj bo tam, kjer zadene, odvrnilo, dodaj ostrostrelce in dodaj ostrostrelce in dodaj ostrostrelce ter dodaj mesta in coooo9oooooooooooooooooooooool
Iskreno, odlična igra. Od začetka ni veliko vsebine, vendar to ne odvzame igranja igre. Imam samo en predlog: denarno nagrado, če ne poškodujete ali če ne zgrešite nobenega strela. Drugače pa super igra JT!
Všeč mi je bila ta igra, vendar ne morem več naložiti, se še naprej zruši 😫 prosim, uredi jo ali pa jo bom moral izbrisati
Precej dobra interakcija, vendar je oglaševanja na koncu vsake igre preveč, bi bilo v redu, če bi vsake 3 igre, vendar preveč.
To je zabavna igra, a po 2 urah igranja so bile ravni enake in je bilo dolgočasno. Torej naredite nove zemljevide in ravni!
Preveč oglasov, sprva zabavno, potem pa ugotoviš, da so vedno znova iste ravni, dobiš oglas po skoraj vsaki stopnji in moraš gledati oglase, da dobiš nadgradnje. Smeti razreda A.
Ni mi še povzročalo težav, vendar sem ga pravkar prenesel, vendar sem slišal, da se je ustavil na višjih ravneh
Sprva je bilo zabavno. Obstajala je spodbuda, da bi zaslužil dovolj denarja za nakup dušilca. Ko pa ste dosegli to stopnjo gotovine, se ponudba ni več pojavila. Poleg tega se ravni ponavljajo znova in znova. Postalo je dolgočasno. Dve zvezdici za ponavljajoče se nivoje in nikakor ne morete dobiti nagobčnika dušilca.
Čeprav je sama igra dobra, da ubije nekaj časa (brez besedne igre), bi naključno naredila posnetke zaslona mojega zaslona. Vesel sem, da moje aplikacije za mobilno bančništvo ne dovoljujejo možnosti posnetkov zaslona, vendar ne potrebujem, da bi lahko naredili naključne posnetke zaslona NIČEGA na moji osebni lastnini. Dovoljenja ne bi smeli kršiti. Ta igra je bila odstranjena. Ne potrebujem nobenega tveganja, da bi bili moji osebni podatki posnetki zaslona.
To je v redu igra, a ko osvojiš preobleke za svoje orožje, ti jih ne dovoli imeti, ker gumb "Get It" ne deluje. Samo odšteva, nato se vrti in vrti večno in vam ne dovoli, da bi imeli kože. Ista zgodba je s ključi za odpiranje kovčkov. Ne morete dobiti ključev, ker gumb, da dobite več ključev, počne isto stvar, se vrti in vrti in vrti, vendar vam ne dovoli, da kliknete gumb, da dobite več ključev. Zaradi tega pravim, da "TA IGRA JE ZANIS!!!".
Misije so prekratke in oglasi so dolgi, vendar je ta igra zabavna za igranje te vrste iger je bil tudi johny trriger všeč mi je obe
Pomilovanja vreden. Ne morem gledati oglasov in nadgrajevati orožja. Oglasi se ne naložijo. Ne morem dobiti kože, ker se oglasi ne naložijo, prav tako ne morem dobiti dodatnega denarja, ker se oglasi ne naložijo. Dobro opravljeno
Včasih malo zaostaja, vendar to ne moti, igranje je zabavno, prijetno in preprosto in ni toliko oglasov
Johnny Trigger - Sniper Game Akció ldqp
Všeč mi je ta igra, če bi se le lahko premikali in razbojniki ne bi mogli pobegniti. To igro bi ocenil s petimi zvezdicami, prosim, popravite to
NEGATIVNA OCENA! Pravkar sem prenesel to igro in še preden sem igral prvo stopnjo, se je aplikacija zrušila! Nato sem ji dal prednost dvoma, vendar se to kar naprej dogaja in v igri ni kje prijaviti. Tudi za številne dodatke! Razumem, da tako zaslužiš, ampak wow!!!
Preveč oglasov. To igro sem dobesedno igral približno 2 uri in večina je bila oglasov. Po vsaki stopnji sta približno 2 oglasa. Vsaka stopnja traja približno 20 sekund in igranje igre je grozno. 0,5 zvezdice zame.
Johnny Trigger - Sniper Game Akció ldqp
Bila bi odlična igra, vendar je dobesedno več oglasov kot igre. Ne moti me reklame, vem, kako stvari delujejo... toda to je strižna požrešnost. Razvijalec bi na dolgi rok zaslužil več denarja z zmanjšanjem števila in velikosti oglasov, tako da bi bila igra bolj igralna in prijetna+ bi pritegnila več igralcev.
Zabavno za začetek, vendar se zelo hitro ponavlja brez pravih ciljev.
popolnoma obožujem to igro. Ljudje, ki se pritožujejo nad oglasi, so verjetno tisti, ki ne vedo, kako izklopiti wifi, da ne bi dobili oglasov. ampak vseeno, ta igra zdravi moj dolgčas in je zelo zabavna. 5 zvezdic zame.
To je najboljša igra, kar sem jih kdaj videl, to je briljantna igra. Upam, da boste v igri naredili še drugi del 2, grafika je popolna, kot ko ste dodali ostrostrelce, da pokažete malo bliskavice, ki je dobra kot pri raketnih izstrelitvah, kot je prilagoditve za to je res dobra igra za vse in vsem, ki vam je všeč, lahko greste navzgor po vozilih in dobite dodatne točke dejansko denar, res je res dober, morda znate odlično hrvaški morali bi biti ponosni nase zelo ponosni nase koliko časa je trajalo ti tudi
Igra je dobra, vendar je preveč enostavna za igranje, samo 1. 100 stopenj se razlikujejo od takrat, ko se vam bo ponovil isti vrstni red 100 stopenj za neskončne stopnje, obstaja zanka za 100 na vsaki ravni.
Oglasi ob oglasih. Oglas je vedno na zaslonu, potem pa na vsaki dve tabli. Več časa za oglas kot dejanskega igranja. Da, lahko plačaš brez oglasov, ampak kako naj si želim igrati igro, da vidim, ali je vredna naložbe, ko si že užaljeno puliš lase.
Zlomljeno. Absolutna smeti. Ne igrajte tega, dokler ga ne posodobijo, ker boste imeli zaostanek kot noben drug in sesutje se zgodi skoraj v vsakem krogu. To so itak moje izkušnje s to igro.
OGLASI IZ PEKLA!!!! IMEL odlično priložnost za dobro igro, vendar v najboljšem primeru NEUSPEH!!! ČE so vam všeč oglasi, ga namestite! VSAK 3. posnetek, oglasi. NE samo 1, vsaj 3 na!
Obožujem to igro. Ne pretežko. Sproščujoče in prijetno. Definitivno 5 zvezdic, ker mi je zelo všeč. Mnenja pa bodo različna.